,

Zglobin kapsule

2.400 рсд

Zglobin kapsule su potpuno prirodan preparat namenjen obnavljanju hrskavice, povećanju elastičnosti i čvrstine zglobova.

Категорије: ,

ZGLOBIN KAPSULE su potpuno prirodan preparat namenjen očuvanju hrskavice, povećanju elastičnosti i čvrstine zglobova. Zglobin kapsule su preparat na bazi glukozamina, metilsulfonilmetana, ekstrakta smole tamjana, vitamina C i D. Glukozamin stimuliše produkciju glukozamin glikana koji je sastavni deo hrskavice čime doprinosi njenoj regeneraciji i omogućava  veću fleksibilnost i  stabilnost zglobova. MSM predstavlja organski izvor sumpora koji pomaže ugradnju glukozamina u hrskavicu i smanjuje upalne i bolne procese u zglobovima. Vitamin C učestvuje u normalizaciji sinteze kolagena dok vitamin D učestvuje u apsorpciji kalcijuma i fosfora čime doprinosi očuvanju zdravlja kostiju. Ovaj preparat savetuje se svima koji imaju problema sa hrskavicom  i zglobovima ili su izloženi dodatnom opterećenju zglobova. Zahvaljujući antiinflamatornom, regenerativnom i analgetskom dejstvu, može pokazati pozitivan efekat i prilikom oporavka i rehabilitacije nakon povreda.

Upotreba: Uzimati jednu kapsulu dnevno uz obrok. Kapsule progutati cele uz malo vode. Ne preporučuje se primena kod osoba preosetljivih na neki od sastojaka. Za dodatne informacije obratite se lekaru ili farmaceutu.

Način čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25C.

Rok upotrebe: 3 godine. Datum proizvodnje istaknut je na ambalaži.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Zglobin kapsule“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Корпа
Zglobin kapsule
2.400 рсд